Hvad er Babylights?

- Få forklaringen her

Skrevet af: Mille Maria Vindelev  | Dato: 20 marts 2019

Sådan fungerer farveteknikken - Babylights

Babylights er ultra tynde og raffinerede highlights, skabt til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, man ser hos børn.

 

Farveteknikken er udsprunget af den almindelige highlight/lowlight teknik, som vi i daglig tale kender som 'foliestriber' - forskellen er blot mængden af hår i hvert folie og adskillelsen mellem dem.

 

For at skabe babylights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små passeér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven i håret, som i øvrigt godt kan være farvet ind i håret først.

Læs også
Babylights.JPG

Babylights kan anvendes på alle hårfarver og hårtyper, processen kan udføres i enhver nuance og matche enhver hudfarve. Når du har babylights vil der være mindre vedligeholdelse, da udgroningen på grund af de fine vævninger bliver meget naturlig og blød.

 

Da der laves flere foliepakninger ved babylights skal du her også påregne mere tid til behandlingen. En babyligths behandling i normalt hår tager 2.5-3 timer alt efter om håret skal klippes.

Vil du vide mere om behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig +45 60104128

Ønsker du at booke en tid til babylight behandling, kan du booke en tid online her

Læs også