top of page

Hvad er Babylights?

- Få forklaringen her

Skrevet af: Mille Maria Vindelev  | Dato: 20 marts 2019

Hvad er Babylights?

Babylights er en teknik, hvor håret farves med fine, lyse striber, der ligner de naturlige hårstrå, man får, når man har været udsat for solen. Resultatet er et subtilt, men alligevel mærkbart, farveboost, der giver håret liv og glans.

Babylights er ultra tynde og raffinerede highlights, skabt til at efterligne den smukke og flerdimensionelle hårfarve, man ser hos børn.

Hvorfor skulle du vælge babylights?

Babylights er en god mulighed for dig, der ønsker at opdatere dit look uden at tage for drastiske skridt. Det er også en god mulighed for dig, der ønsker at afprøve en ny farve, men ikke ønsker at gøre det permanent. Babylights passer til alle hårtyper og -farver, og resultatet vil altid være naturligt og friskt.

 

Farveteknikken er udsprunget af den almindelige highlight/lowlight teknik, som vi i daglig tale kender som 'foliestriber' - forskellen er blot mængden af hår i hvert folie og adskillelsen mellem dem.

 

For at skabe babylights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små passeér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blander sig smukt med grundfarven i håret, som i øvrigt godt kan være farvet ind i håret først.

Babylights.JPG

Babylights kan anvendes på alle hårfarver og hårtyper, processen kan udføres i enhver nuance og matche enhver hudfarve. Når du har babylights vil der være mindre vedligeholdelse, da udgroningen på grund af de fine vævninger bliver meget naturlig og blød.

 

Sådan får du det bedste resultat

Når du vælger babylights, bør du altid gå til en professionel frisør. Jeg vil kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og teknik til netop dit hår, samt vejlede dig om, hvor ofte du bør farve dit hår for at opretholde den nye farve.

 

Da der laves flere foliepakninger ved babylights skal du her også påregne mere tid til behandlingen. En babylight behandling i normalt hår tager 2.5-3 timer alt efter om håret skal klippes.

Vil du vide mere om behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig +45 60104128

Book en tid hos mig til babylight behandling, frisør i København.

Læs også
bottom of page