top of page

Balayage

Skrevet af: Mille Maria Vindelev  | Opdateret: 4. januar 2020

Hvad er Balayage?

Balayage er en hårfarvning metode der ikke giver udgroning, da farven males på med en pensel med fri hånd. Balayage er fransk og betyder "fejning", da farven bliver malet / fejet forsigtigt på håret. Farven påføres primært på hårlængderne – især spidserne og de sektioner, der indrammer ansigtet lysenes op for at skabe en let indrammet fornemmelse i fronten. På den måde opnår man at ansigtets konturer fremhæves.

Overgangene mellem de farvede lokker er bløde og flyder fuldstændigt sammen, hvilket får resultatet til at se mere naturligt ud, uden den store kontrast, der kan opstå ved reflekser. Balayage tager udgangspunkt i din egen hårfarve, der er derfor ingen balayage der er ens.

Hvem kan bruge Balayage?

Du kan bruge balayage uanset hårlængde og om du har pagehår eller om dit hår er skulderlangt. Du kan også kombinere din balayage med ombre, hvilket betyder at spidserne bliver lysnet mere kraftigt.

Hvor lang tid tager balayage?

Balayage behandlingen tager ekstra tid da håret først skal indfarves med penselstrøg og efterfølgende tones. Du skal derfor forventet at en total behandling tager 3-4 timer alt efter om håret også skal klippes.

Forskellige typer balayage

Der findes forskellige varianter af balayage hår som typisk afhænger af hvilken farve hår du har og hvilken teknik frisøren bruger, når håret farves. Som du kan se på billederne ovenover, ser du i billedet ude til venstre, at hårfarven går fra karamel-mørkt hår til lyse spidser, i billedet i midten går det fra mørk bund til lyse spidser og i billedet helt ude til højre, ser du hårfarven gå fra en lidt lysere bund til meget lyse spidser.

 

Hvad koster balayage?

Priserne for balayage varierer alt efter om du blot skal have balayage eller om du også skal klippes, men hos os koster en balayage behandling 1600 DKK inklusiv toning. Vi tilbyder også, at du kan få lavet touch up for 1100 DKK. 

Vil du vide mere om behandlingen eller har du brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte mig +45 60104128

Ønsker du at booke tid til en Balayage behandling, skal du kontakte mig på e-mail: millemaria.v@gmail.com da behandlingen er individuel.

bottom of page