top of page

Hvad er Olaplex?

- Alt du skal vide om den populære behandling

Skrevet af: Mille Maria Vindelev  | Opdateret: 10. april 2019

Mirakelmiddel. Vidunderbehandling. Frisørens bedste ven. Kært barn har mange navne og det er ikke uden grund, for Olaplex er blevet en ekstremt populær behandling, som har revolutioneret frisørbranchen.

 

Behandlingen går i sin korteste forklaring ud på, at reparerer og genopbygge dit hår, så du kan få dit gode gamle hår tilbage. Læs hvordan her.

Hvad er Olaplex?

Behandlingen bliver tit forvekslet med traditionelle hårkurer og hvorfor, kommer jeg til tilbage om to sekunder. Det revolutionerende ved Olaplex er nemlig, at man benytter sig at molekyler, der går ind og genopbygger håret. Det adskiller sig fra en hårkur, fordi behandlingen ikke blødgører håret, men i stedet har det en styrkende effekt som gør håret slidstærkt.

 

Sådan virker Olaplex behandlingen

Det fungerer på den måde, at behandlingen reparerer dit hår indefra, til forskel fra en traditionel hårkur, der arbejder med det ydre lag skel af håret. Det betyder også, at du undgår silikone og olier - og det vil du gerne. 

Behandlingen er velegnet til dig der...

har fået ødelagt dit hår af for eksempel varmebehandlinger eller kemiske behandlinger såsom farvning og blegning af håret.

 

En Olaplex behandling vil også passe til dig, der har svært ved at få langt hår fordi det er tørt og sommertider knækker. 

Hvad er Olaplex
Sådan virker behanlingen
Velegnet

Hvor lang tid tager en Olaplex behandling?

Behandlingen kan fås som en STANDALONE, der fungerer på samme måde, som du kender det fra en kurbehandling ved vasken. Har du ønske om også at blive klippet, kan behandlingen kombineres med klipningen efter aftale.

En STANDALONE behandling tager 60 minutter.

Kombinationer

Olaplex kan også tilføres i din farve i forbindelse med din kemiske behandlinger, men ikke tilføres hvis der er tale om highlight, lowlights eller babylights.

 

Efter behandling kan du forlænge holdbarheden ved at bruge Olaplex no. 3 hjemmebehandling ca. 1 gang ugentligt.

Vil du vide mere om behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig +45 60104128

Ønsker du at booke en tid til Olaplex behandling, kan du booke en tid online her

Tid
Kombinationer
bottom of page